Profil

Bag Clausen Vej & Grus står Torben Clausen, grundlægger og mangeårig ejer af entreprenørvirksomheden Torben Clausen A/S.

I 2015 valgte Torben Clausen at drosle ned i forhold til den daglige drift af entreprenørvirksomheden, men for en mand, der hele livet har været vant til at arbejde fra tidlig morgen til sen aften, skulle tiden bruges på noget fornuftigt.

Vinkelsliber og svejseapparat

Hjemme i garagen blev vinkelsliber og svejseapparat fundet frem, og resultatet blev en række specialdesignede entreprenørmaskiner, der nænsomt og effektivt kan renovere grusstier og -veje i forskellige bredder. Ved hjælp af et transportbånd og en automatisk føder lægges stabilgruset ud i et jævnt lag, der passer nøjagtigt til stiens eller vejens bredde. Ved smalle bredder bruges små maskiner, som sikrer, at den omkringliggende bevoksning ikke bliver beskadiget under arbejdet. Samtidig udføres opgaven i en og samme arbejdsgang, hvilket giver en høj effektivitet.

Solid efterspørgsel

Efterspørgslen efter de specialdesignede maskiner viste sig hurtigt at være solid, så da Torben Clausen i 2018 afsluttede et længerevarende generationsskifte af Torben Clausen A/S med virksomhedens administrerende direktør, valgte han straks at kaste sig ud i et nyt iværksættereventyr med Clausen Vej & Grus.

For en mand, der hele livet har været vant til at arbejde fra tidlig morgen til sen aften, er der ikke nogen større fornøjelse end at se en idé vokse til en succes.

Back to top